Ingyenes pénztárgép
 szaktanácsadás

 Ingyenes pénztárgép
 házhozszállítás akár 1 
      munkanapra

 Garanciális esetben ingyen 
 szállítás

 Korlátlan telefonos 
 támogatás

 NAV által nyilvántartott
 pénztárgép szerviz

Használja könnyebben,
gyorsabban!

Kezelje egyszerűbben!

Tisztelt Hajdu Irodatechnika Kft!
Külön szerencsém, hogy a debreceni üzletünkben működő régi pénztárgépünk szervize is megoldott, az újabbat pedig már Önöktől veszem, mert jobb áron nem találtam. További jó munkát!

Frühvirth Tamás
Saját készítésű Vecsési savanyúság forgalmazása
.

Ügyfeleink mondják

Örülök, hogy rátaláltam a nagyon kedvező árú digitális mérlegükre, mivel vállalkozásomhoz több ilyenre is szükség volt már.
Külön szerencsém, hogy a debreceni üzletünkben működő régi pénztárgépünk szervize is megoldott, az újabbat pedig már Önöktől veszem, mert jobb áron nem találtam.
További jó munkát!

Frühvirth Tamás
30-970-1162
Saját készítésű Vecsési savanyúság forgalmazása

Szabadstrandon üzemelő büfémbe az Önöktől rendelt pénztárgépet megkaptam, a szállítás pontos volt. Telefonon történt kezelési betanításukkal sokkal magabiztosabban kezdem vendégeim kiszolgálását.

KALÁCSODA
Százhalombatta
Weinhardt István
70-318-0919

Tisztelt Hajdu Irodatechnika Kft!

Ezúton is szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy segítségükkel sikerült a Fornetti üzletünkbe leginkább megfelelő pénztárgépet és digitális mérleget kiválasztani.
Az ACLAS PANDA típusú pénztárgép gyors, könnyen kezelhető, nagyon meg vagyunk vele elégedve.
Külön köszönjük Varga Sándor kollegájuk munkáját, aki részletesen megtanított minket a pénztárgép és a mérleg használatára. A jövőben várhatóan újabb pénztárgép beszerzésénél is az Önök cégét fogjuk választani.

Üdvözlettel:
Péter Tamás
ügyvezető
VITO-SZTÁR Kft.
vitosztar@freemail.hu

Tisztelt Címzett!

Ebben az évben vásároltam Önöktől mérleget és pénztárgépet NAGYON KEDVEZŐ ÁRON.  JC 230-as típusú a pénztárgép. Bevált a kis gép, köszönöm a javaslatukat! Szükségem van még egy ugyan ilyen szerkezetre a jövő hét folyam. Szombaton már üzemelnie kell!  Remélem, megoldható. Kassza nélkül kérem a gépet, mint előzőleg is.

Köszönettel:
Konkoly Rita

Flamich Gábor és Konkoly Rita
FG  Kézműves Csokoládé 1932 Kft.
NAGYMAROS
www.csakcsoki.hu

Örülök, hogy megtaláltam a vállalkozásomhoz a legkedvezőbb árú pénztárgépet. Személyesen vásároltam meg az üzletben, ahol részletes tájékoztatásban volt részem.

Köszönöm:

ATIKA-BUBBLES Kft.
Hajdúszoboszló
Tóth Attila 30-207-6552

A szolgáltatással elégedett vagyok. Gyors, szakszerű, pontos és kedves kiszolgálás.  A számomra ajánlott készüléket vásároltam meg a bő választékból.

Miczura-Team Kft.
Berettyóújfalu
Barabás Áron 20-463-5608