Ingyenes pénztárgép
 szaktanácsadás

 Ingyenes pénztárgép
 házhozszállítás akár 1 
      munkanapra

 Garanciális esetben ingyen 
 szállítás

 Korlátlan telefonos 
 támogatás

 NAV által nyilvántartott
 pénztárgép szerviz

Használja könnyebben,
gyorsabban!

Kezelje egyszerűbben!

Tisztelt Hajdu Irodatechnika Kft!
Külön szerencsém, hogy a debreceni üzletünkben működő régi pénztárgépünk szervize is megoldott, az újabbat pedig már Önöktől veszem, mert jobb áron nem találtam. További jó munkát!

Frühvirth Tamás
Saját készítésű Vecsési savanyúság forgalmazása
.

Pénztárgép szerviz

Pénztárgép szerviz garanciális időn belül ingyenes szervizbe szállítással.

Pénztárgép szerviz: nálunk ez a szó többet jelent pusztán egy garanciális pénztárgép szerviz tevékenységnél, illetve egy garancián túli szerviz ellátásnál.

Mi nem pusztán javítunk, karbantartunk magas színvonalon, hanem a pénztárgép szervizünkbe történő ki és beszállítást is ellátjuk.

Garanciális időszakban, garanciális hiba esetén a pénztárgép szerviz tevékenységünk egy INGYENES pénztárgép szervizbe történő beszállítást is tartalmaz. 30 km-es távolságon belül saját gépkocsinkkal szállítjuk be a pénztárgép szerviz területére a pénztárgépeket.

Garanciális időn túl egy csekély szállítási költségért szállítunk. Nagyobb távolságról csomagszállító szolgálat hozza be a pénztárgépet.

Nálunk a pénztárgép szerviz nemcsak javítási, hanem  karbantartási feladatot is ellát. Ezt a  szolgáltatást különösen a nagyobb szennyeződésnek kitett pénztárgépek esetén javasoljuk.

  • Egy pékségben könnyen beleszóródik a pénztárgépbe morzsa,
  • Egy zöldség-gyümölcs boltban a billentyűzet szennyeződhet.
  • Ezeket a karbantartásokat egy modern pénztárgép szerviz szakszerűen képes ellátni. Szakszerűtlen karbantartás esetén könnyen károsodhat a pénztárgép billentyűzete, elektronikája. 

JAVASOLJUK ÖNNEK NE CSAK JAVÍTÁSNÁL,
HANEM KARBANTARTÁSNÁL IS VEGYE IGÉNYBE PÉNZTÁRGÉP
SZERVIZ TEVÉKENYSÉGÜNKET!