Ingyenes pénztárgép
 szaktanácsadás

 Ingyenes pénztárgép
 házhozszállítás akár 1 
      munkanapra

 Garanciális esetben ingyen 
 szállítás

 Korlátlan telefonos 
 támogatás

 NAV által nyilvántartott
 pénztárgép szerviz

Használja könnyebben,
gyorsabban!

Kezelje egyszerűbben!

Tisztelt Hajdu Irodatechnika Kft!
Külön szerencsém, hogy a debreceni üzletünkben működő régi pénztárgépünk szervize is megoldott, az újabbat pedig már Önöktől veszem, mert jobb áron nem találtam. További jó munkát!

Frühvirth Tamás
Saját készítésű Vecsési savanyúság forgalmazása
.

Mennyi a garancia a pénztárgépre?

A pénztárgépeinkre adott teljeskörű garancia nálunk minden esetben egy év.

Ez az egy éves garancia nem csak a pénztárgép ingyenes javítását és ingyenes alkatrész cseréjét tartalmazza, hanem garanciális hiba esetén telephelyünkre történő ingyenes be, és visszaszállítást is.

Figyelem! Vannak pénztárgép importőrök, akik az egy év garancián felül további, akár 5 év garanciát is biztosítanak az általuk behozott pénztárgépekre.

Ebben az esetben kérem figyelmesen olvassa el a gépgönyvet, kezelési utasítást, garancia jegyet, mert a legtöbb ilyen garancia hosszabbítás feltétele a pénztárgép meghatározott időközönkénti (minimum félévenkénti) szakszervíz általi karbantartása.

Szívesen elvégezzük ezeket a karbantartásokat, de egy alapos karbantartás átlagos munkaideje 2 munkaóra. Jelenlegi rezsióradíjunk szerint (Br 5.000 Ft) ez évente minimum 20.000 Ft plusz költségébe kerül a pénztárgép felhasználónak. Ebben az esetben a műhelybe szállítás költsége sem ingyenes.

Nem kapott választ a kérdésére?

Hívja munkatársunkat telefonon: +36 52 311-211