Ingyenes pénztárgép
 szaktanácsadás

 Ingyenes pénztárgép
 házhozszállítás akár 1 
      munkanapra

 Garanciális esetben ingyen 
 szállítás

 Korlátlan telefonos 
 támogatás

 NAV által nyilvántartott
 pénztárgép szerviz

Használja könnyebben,
gyorsabban!

Kezelje egyszerűbben!

Tisztelt Hajdu Irodatechnika Kft!
Külön szerencsém, hogy a debreceni üzletünkben működő régi pénztárgépünk szervize is megoldott, az újabbat pedig már Önöktől veszem, mert jobb áron nem találtam. További jó munkát!

Frühvirth Tamás
Saját készítésű Vecsési savanyúság forgalmazása
.

Mennyibe kerül a pénztárgép házhozszállítás?

A pénztárgép házhozszállítása nálunk egyedülállóan ingyenes. Ez az ingyenesség nem csak a telephelyünkhöz közeli felhasználókhoz való eljuttatást jelenti, hanem Magyarország legtávolabbi, legeldugottab településére is érvényes.
30 km-es körzeten belül műszerészünk saját maga szállítja ki a pénztárgépeket, és a házhozszállítás alkalmával az ügyfél kérésére ismerteti annak működését.

Távolabbi telephellyel rendelkező ügyfeleink csomagszállító cég útján kapják meg pénztárgépeiket. Ilyenkor telefonos segítséget adunk ügyfeleinknek az első lépésekhez.

A telefonbeszélgetés költségét vállalva, kérésre szívesen visszahívjuk pénztárgépes megrendelőinket. Az ingyenes házhozszállítást 2 munkanapon belül, minden esetben teljesítjük.

Cégünk jelmondata:

Pénztárgép ingyenes házhozszállítással. Akár 1 munkanapon belül megkapja nevére programozott pénztárgépét. Hívjon és visszük!

Nem kapott választ a kérdésére?

Hívja munkatársunkat telefonon: +36 52 311-211