Ingyenes pénztárgép
 szaktanácsadás

 Ingyenes pénztárgép
 házhozszállítás akár 1 
      munkanapra

 Garanciális esetben ingyen 
 szállítás

 Korlátlan telefonos 
 támogatás

 NAV által nyilvántartott
 pénztárgép szerviz

Használja könnyebben,
gyorsabban!

Kezelje egyszerűbben!

Tisztelt Hajdu Irodatechnika Kft!
Külön szerencsém, hogy a debreceni üzletünkben működő régi pénztárgépünk szervize is megoldott, az újabbat pedig már Önöktől veszem, mert jobb áron nem találtam. További jó munkát!

Frühvirth Tamás
Saját készítésű Vecsési savanyúság forgalmazása
.

Céginfo

A Hajdu Irodatechnika Kft. nemcsak pénztárgépet és mérleget biztosít vállalkozásának, hanem a SIKER-t is adjuk üzletéhez. Válasszon két ajándékunk közül:

  1. Reklámszlogent programozunk pénztárgépe blokkszalagjára.
  2. Készletkezelő programot adunk.

A Hajdu Irodatechninka Kft. 1991 óta foglalkozik pénztárgépek értékesítésével és szervizelésével. Így elmondhatjuk, hogy az országban a legnagyobb tradíciókkal rendelkező üzletek és szervizek közé tartozik.

Cégünk az Irodagépműszerészek Országos Ipartestületének tagja.

Országos értékesítést 2006 óta végzünk több, mint 6 ezer ügyfelünk legnagyobb megelégedésére. A szervizhátteret közvetlenül saját, megbízható és nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárdánk látja el.

Ha Ön távolra rendeli a készüléket, az Ön kényelme érdekében csak a telefont kell felemelnie. Szállítócégünk már másnapra a telephelyén jelentkezik, hogy esetleges javításra, adatmódosításra átvegye Öntől a pénztárgépét.

Amennyiben Ön a szállítás időpontjában nem tartózkodik otthon, a kiszállító postás értesítőt hagy. Ezzel Ön a megszokott postahivatalban 3 munkanapon belül átveheti a küldeményt.

Ön csak a saját munkájával foglalkozzon, a pénztárgép üzemeltetésének gondja a miénk!

Üzletünk kínálatából személyesen, telefonon, e-mail-ben, faxon, vagy az 'Online Megrendelés' menüpontban online is rendelhet. Rendelés esetén a következő adatokat szíveskedjen előkészíteni:

  • a vállalkozás neve
  • a vállalkozás székhelye
  • az a cím, ahol a pénztárgép működik
  • adószám
  • szállítási cím.

A szállítás utánvéttel történik. A szállítási feltételekről (az adott áru jellegétől és mennyiségétől függően) érdeklődjön kollégáinktól.

HÍVJON BENNÜNKET BIZALOMMAL: +36 52 311-211